pondelok 19. januára 2015

*Make-up pomocníci*

Po týždni o5 tu a tradične pri BEAUTY príspevku. Tento krát vám predstavím mojich každodenných pomocníkov. Jedná sa o púdre a štetce značiek CATRICE a Pupa.

Ako prvý Catrice Prime and fine púder. Veľmi jednoduché a rýchle použitie. Je praktický. Nehrozí vysypanie.( není práškový) Určite dobrá voľba na každodenné použitie. k dostatiu v DM drogériách.


Číslo 2 Práškový  professionals powder od mojej zrejme NAJOBĽÚBENEJŠEJ značky PUPA! Síce je s ním viac práce ako s púdrom Catrice ale zato výsledok je intenzívnejší. Je to veľmi jemný prášok bielej farby. Zaručí vám hladkú pleť bez nežiaduceho lesku. :) K dostatiu v predajniach Pupa.


 Tento štetec (PUPA) používam na nanesenie púdru na tvár.

  Catrice lícenka :
Nezabúdajte na hygienu. Aj štetce, lícenky a ostatné pomôcky potrebujú sem tam prečistiť. Napríklad DM značka Ebelin vyrába špecialný výrobok o ktorom som sa dozvedela na jednom zaujímavom blogu : mybeautygram . Osobne som ho neskúšala ale vyzerá naozaj dobre. Ak sa vám ale nechce investovať kľudne postačí odličovač na tvár napríklad : BIODERMA :) ( skvelá značka).


 Tak ahoj nabudúce :) 

1 komentár:

  1. púdre síce nepoužívam, ale s Catrice ako takou mám dobré skúsenosti :)

    OdpovedaťOdstrániť