streda 7. decembra 2016

*P4.A - Lúčime sa so strednou*

Nastáva čas kedy si vyčítame, že sme sa mali viac učiť, ale aj viac tráviť čas so svojou triedou.
Štvrtý ročník nám síce dáva možnosť ísť ďalej a plniť si svoje sny, ale keď vy myslíte len na jedno. Budeme v kontakte? Ja verím, že áno. :)
Ešte pred tým ako sa naše cesty rozídu mala naša trieda posledný (oficiálny výlet) a to výlet do Prahy.

A tu je menší úryvok z môjho denníka:

Najlepšie spolužiačky a kamarátky na celý život ♥

1.11.2016   8:50 ráno
Na vlakovej stanici sa začali zbiehať všetci účastníci výletu do Prahy. Všetci boli na prekvapenie plní energie a s úsmevmi od ucha k uchu. Bol to naozaj pekný pohľad. Škoda len, že nešla celá trieda.



 12:39 Príchod do Prahy. Už na stanici sa všetci hrali na blogerov a fotili naozaj všetko.... Veď v Prahe sú aj stromy iné. :D No nie ? Ehm poďme ďalej.

Všetci fotia Orloj :)
14:30 Dlho očakávaná chvíľa. Ubytovanie. 
Zo stanice sme priam utekali na Hotel LEON, kde sme prahli po odpočinku, ale žiaľ na programe bolo niečo iné a dobre tak!

15:00 Prehliadka mesta Praha. Toto mesto má svoje osobitné čaro. Verte mi! Praha nie je ako žiadne iné mesto. Je krásna a aj keď tam prídete po stý krát vždy vás niečim prekvapí. My sme si pozreli Václavské námestie, Orloj, Karlov most, stenu " The Beatles" a tiež sme dostali krátku inštruktáž ako jazdiť metrom a nestratiť sa. Veľmi užitočné.



od -:- do (to sa nehovorí) 
Sme mali voľný program. Navštívili sme zopár podnikov a večer sme sa stretli celá trieda  a konečne sa porozprávali aj mimo triedy. Krásny večer a čo sa podnikov týka odporúčam zastaviť sa do James Dean a NEBE. :)




2.11. 2016    ráno
Po chutných raňajkách sme sa vybrali na ďalšiu prehliadku mesta a tentokrát sme sa šli pozrieť na Vyšehrad a Vyšehradský cintorín, Pražský hrad a treba spomenúť, že po celý čas sme mali krásne slnečné počasie.





2.11. 2016 14:30
Po prehliadke hradného nádvoria sa niektorý z nás odobrali na Hotel "spraviť zo seba človeka" na večerné predstavenie s názvom Manon Lescaut na ktoré sme šli do Národného divadla.




3.11. 2016 posledný deň v Prahe
Po raňajkách sme si vzali kufre a ešte sme sa vydali na krátku prechádzku. Najprv sme zamierili k pomernej novinke na Národnej triede a tou je pomaly sa otáčajúca hlava Franza Kafky. Svoju cestu sme zakončili na rozhľadni Petřín kde sme sa pozreli  na Prahu z výšky a tam sa naše cesty rozišli. S kamarátkami sme ešte zašli na super obed do Potrefenej Husy, ktorá sa nachádza priamo na Hlavnej stanici v Prahe.



 A toto sú už posledné riadky z Prahy... Bol to naozaj dlhý článok a ste šikovní keď ste došli až tu :)
Aj napriek tomu, že toho bolo moc aj tak sa tu nevošlo všetko a hromada zážitkov mi zostane v srdci.
Ďakujem že ste so mnou aj keď som tu dlhšiu dobu nič nepridávala. Ste úžasní a som rada že vás mám.


                                                                                                                                                                              Vaša Lola 





1 komentár:

  1. Praha je krásná, vždy když mám možnost sem jet, vždy si to zde nejvíc užiji. Restaurace Potrefená husa je fajn, vaří tam opravdu dobře. Měli jste pěkné počasí což zaručeně zlepší náladu. Já jsem momentálně také poslední rok na střední, takže si vážím každé chvíle se svojí třídou. Příští rok už bude vše jiné a jsem na to zvědavá kde budu a co budu dělat atd..

    OdpovedaťOdstrániť