sobota 5. septembra 2015

*Grape 2015*


Super hudba, úžasná atmosféra a skvelí ľudia... tak by som opísala tohtoročný festival Grape, ktorý sa konal na letisku v Piešťanoch. :)
Išlo o akciu, ktorá bola v dňoch 14.8. a 15.8. a na 4 javiskách, ktoré sa v areáli nachádzali sa vystriedalo veľa známych ale aj tých menej známejších spevákov a kapiel. :) Medzi ne patrili napríklad: FOALS, SELAH SUE, BALTHAZAR, SIGMA DJ SET, BoyBand ,Fresh Out Of The Bus, Supa, Paulie GarandFallgrappParaMØ  a iné.. 
Čo ma neskutočne mrzí je, že plánované vystúpenie PIL C a Dalyb sa nekonalo a to kvôli silnej búrke , ktorá sa v sobotu večer prehnala ponad letisko Piešťany. Všetkých nás požiadali aby sme opustili areál a tak sme aj spravili. Keď však búrka utíchla a blesky nás už neohrozovali vrátili sme sa späť do areálu kde stihla vystúpiť speváčka MØ, ktorá sa postarala o neskutočnú atmosféru a niekoľko tisíc ľudí tam tancovalo výskalo a spievalo napriek silnému dažďu. Po tom ako odspievala cca 5 pesničiek nám organizátori oznámili že za 15 minút má prísť búrka zas a tak sa šlo opäť do aut a stanov. Mi sme už tentokrát zostali v stanoch no môj s priateľom vytopilo , a tak sme šli cca o 3 ráno do auta. Ja celá premočená, umrznutá a len v kraťasoch a tielku... Jediné čo ma vtedy zahrievalo bola vízia SUCHÉHO :D auta a termo zahrievacej deky ( záchranárska) v ktorej som vyzerala ako salónka. -_-

Jedlo a pitie:

V neskutočných horúčavách, ktoré dosahovali 40 C ste mali  permanentne pocit smädu a tak bolo možné vystáť si dlhú frontu na pitnú vodu zdarma ( z cisterny) alebo si dať mrazivú sprchu ( čakalo sa aj vyše pol hodiny išlo len o to aké ste mali šťastie a v aký čas ste prišli). K dispozícii bolo však veľa občerstvení s jedlom a pitím a tak si každý prišiel na svoje. Dokonca aj vegáni a vegetariáni. ;)
 

Deň a Noc:


Kedže koncerty boli až do 4 hodiny rána o zábavu sme mali naozaj postarané... Ak by sa náhodou niekto počas dňa nudil boli k dispozícii rôzne stany a atrakcie, ktoré nám spríjemnili čakanie na naše obľúbené kapely. :)
Akcia bohužiaľ len pre 18+ bolo skákanie z vysokej veže do veľkej tipujem vzduchom nafúknutej ,,nafukovačky" :D . Taktiež možnosť zasúťažiť si s O2 buď o kredit v hodnote 2/4/6 eur alebo o množstvo iných cien. Podmienkou pre získanie kreditu bolo behanie v smiešnom myšacom obleku vo vnútri kolesa. :D Svoj stan tam mali aj ,,Žiť energiou" čo bolo odborné energetické poradenstvo kde ste si mohli ,,vyšliapať" cukrovú vatu (na bicykli), alebo zasúťažiť v kvíze. ;) Boli to veľmi milí ľudia (y)



Dress code:

 tento rok bola téma Psychedelic, a tak sme sa aj so sestrou tomu prispôsobili. Horšie že počasie sa neprispôsobilo nám, a tak išiel často dress code stranou a obliekla som si všetko tenké a krátke čo som v stane našla... O.o
Pre viac SUPER fotiek navštívte stránku festivalu .. :)
Odkaz tu : KLIK! ;)








Dúfam, že sa vám príspevok páčil a budem rada ak sa tam budúci rok stretneme ! ;)
                                                                                                                                        *Lola



1 komentár: